Pappa slurver med tannpuss til barna?

Pappa og Mamma slurver med tannpuss?

Kjenner du deg igjen? Trønder-Avisa skriver at fedre slurver med tannpuss til barna, er dette riktig hjemme hos deg? Finn linken til Trønder-Avisa lengre nede.

Pappa er verst. Mamma litt bedre!

5 av 10 fedre slurver med tannpuss! Det er ikke bare fedre som får kjennepreken, selv mamma har dårlig statistikk, hvor Trønder-Avisa hevder at 8 av 10 mørdre slurver med tannpussen til barna.

Tannpuss barn 1 år

Hva er kuren?!

Kursen må man desverre finne selv, det kan være en lang vei. Hva kan derimot gjøres for å forbedre tannpussen på kort sikt? Hva med å gjøre tannpussen om til ett eventyr? Sjekk ut the brushies her.

The brushies som var designet av to mødre(psykolog og tannlege) vil redusere kranglingen til ett minimum. Gjør tannpussen til en lek!

Dårlig tannpuss gir dårlige vaner med tannpussen somvarer livet ut,skriver Trønder-Avisa. Norsk tannlegeforening synes det er oppsiktsvekkene at så mange foreldre velger å forsømme tannpussen. Det er vel kanskje ikke så rart om barna vrir seg ut av tannpussen, og lukker munnen når de egentlig skal gape. Når det ikke lengre hjelper å si «åpne munnen» og si «aaaaa» til barnet så vil The Brushies gjøre en mye bedre jobb!

Les artikkelen fra Trønder-Avisa her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *