Hjelp barn får tenner?! Les mer her.

tannpuss for barn

Hva bør man tenke på når barn får tenner?

Barn flest får tenner når de har begynte å utforske og krabbe litt rundt. Det er helst når barnet er ett sted mellom 6-10 måneder de første tennene kommer.

Visste du at noen få barn kan ha tenner allerede ved fødsel??

Hvis dette skjer med deg bør du dra til tannlege med den lille babyen(det er kun risikabelt om tannen løsner og svelges).

sovende baby

Ubehag når barna får tenner? Det er ganske vanlig.

Flere foreldre opplever at babyen slever mer når det er tid for tannutbrudd. Dette kan vare ganske lenge! Så vær forberedt på mye vasking av siklestoppere :-P!

Det er også ganske vanlig at barnet får noe ubehag i gommene. Da vil babyen ty til å spise på ting og suge på ting! Treklosser er meget populært da det gir litt smak. Ellers er det flere ulike biteleker som kan dempe kløing. I denne perioden kan det være at babyen velger å bite mor under amming. Det er selvfølgelig ikke noe kjekt, men vi krysser fingrene for at dette ikke skjer deg!!

Hva kan man gjøre med kløende gummer?

Våre «The brushies» fungerer veldig godt til å dempe kløe, i tillegg introduserer man barna for tidlig tannpuss. (Det er ingen foreldre som liker å krangle med barna om tannpussen, så spar deg litt ekstra bry med å bruke the brushies til å pusse tenner!)

Babyen kan bite og tygge på «The Brushies» så mye som babyen ønsker det, ettersom den er laget av miljøvennlige stoffer og uten kjemikalier.

barn får tenner, puss tenner med the brushies

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *