Søker du ekte bæreglede? Fornessi er svaret på hvilket bæresjal du skal velge!

Fornessi er det ypperste innen bæresjal - babysjal, wrap, bæresjal

Fornessi er komfort

BÆRESJAL GIR NÆRHET.
Det er helt umulig å gjenskape nærheten og båndet du skapte med den lille i magen. Bæreglede med bæresjalet er det nærmeste du kommer. Bær den lille tett inntill selv når du er opptatt med egentid eller plikter- bæregleden starter når man oppdager hvor praktisk bæresjal er både inne og ute! Bæresjalet gjør det mulig å fullføre egne prosjekter ved at hender er fri.

SPESIALTILPASSET DEG OG DIN BABY
– hver eneste gang du knyter bæresjalet.
Dette er helt umulig å få til med bæresele. Hver eneste gang du tar på deg en Fornessi er den spesialtilpasset deg og den lille.

BÆRESJAL GJØR DET LETT Å SOVE TETT INNTILL MOR.
Det må være en helt ubeskrivelig følelse for den lille babyen å sove så tett intill mor- det er hvertfall helt fantastisk å bære barna i bæresjal. Bæregleden kommer allerede første gang man prøver bæresjal! 

BÆRESJAL ER ENKEL Å TILPASSE.
Fornessi baby wrap er perfekt innstilt hver eneste gang man tar det i bruk! Det følger alltid utviklingen til babyen. Les mer om bæresjal på nyfodt.no sin nybegynner guide

ØKOLOGISK BÆRESJAL – BÆREGLEDE MED SAMVITTIGHET.
Kjenn det myke og deilige stoffet!
Fornessi er kjent for sitt myke stoff, i tillegg er produksjonsmetoden bærekraftig og miljøvennlig. Fornessi benytter kun Lenzing Modal som er en annkjent og prisbelønt metode som ikke bare er uten kjemekalier – men er også miljøvennlig.
Stoffet som er lett og mykt som en fjær!
Fornessi bæresjalet er kjent for sitt myke bæresjal som passer perfekt for nyfødt! Skulderstroppene er perfekt for å holde hodet til den nyfødte oppe mens man bærer.
Ønsker du å lese mer om Fornessi?

Les mer om hvorfor Fornessi bæresjal passer perfekt til nyfødt! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *