Gutten min sovner på under 10 minutter med drømmesauen

Hege, mamma til en 7 måneder gammel baby, opplevde lange vuggestunder og mange våkenetter. “Jeg ble helt utslitt av stadig avbrutt søvn”.

Jeg var skeptisk- vil drømmesauen fungere for oss?

Fornøyd mamma

Jeg trodde det bare var tull, sier Hege Kristin.  Hege ønsket å teste sovebamsen Ewan på tross av at hun var skeptisk.

Drømmesauen Ewan ble redningen

“nå er drømmesauen like viktig som smokken!”

Små barn som har slitt med å finne søvnen selv-  sovner på under 10 minutter! «Drømmesauen Ewan» spiller innspilte hjertelyder for at barnet skal falle lett til ro. “Sett på lyden og det behaglige nattlyset og opplev magien til drømmesauen”.

Sovnet etter 10 minutter allerede første kvelden – alene

Hege Kristin forteller at gutten på syv måneder “sovnet på under 10 minutter allerede den første kvelden. Helt alene og uten å måtte vugges i søvn”. Nå er formelen klar : «15 minutter med amming, så legger jeg ham ned før han sovner – da ligger småen å ser på Ewan og klapper på ham før han sovner.”

sovebamse baby white noise

Drømmesauen viste seg å være svært effektiv ved leggetid og babyen i huset sov bedre på natten. Færre våkenetter bedret energinivået både til mor og barn! Hun forteller at både mor og far merket stor endring etter at drømmesauen og gutten fant hverandre.

Bestselger på Amazon

– Drømmesauen er førstevalget til foreldre verden over og er bestselgende sovebamse på Amazon!

Bestselger Amazon Sovebamse for nyfødt

Drømmesauen er bestselgende sovebamse på Amazon! Drømmesauen er det beste valget for de små som har problemer med å finne søvnen selv.

Hvorfor er sovebamsen Ewan så effektiv?

Ewan er en sovebamse med hvit støy- den spiller beroligende lyder som gir magiske søvndyssende effekter! Sovebamsen kommer med ekte hjertelyder og opptak fra babyer i magen til mor. Selv voksne sliter med å holde seg våkne med drømmesauen Ewan og mange foreldre sovner under legging!

Hvor lenge klarer du å holde deg våken med drømmesauen? 😀

Gründerne bak drømmesauen Ewan

Grunderne bak Comfybaby jubler når de hører Hege Kristin sine erfaringer – og legger til: ”Mange må kanskje være noe mer tålmodige, og ikke nødvendigvis forvente effekt første kvelden, men tilbakemeldinger fra andre foreldre er at dersom man gir det en sjanse i noen dager, så finner barnet raskt god trøst i Ewan.”

Hege Kristin sier hun absolutt vil anbefale andre foreldre å forsøke Drømmesauen Ewan. Uthvilte foreldre er også glade foreldre!

Lenke til barnas beste sovebamse finner her:Comfybaby nettbutikk – Ewan